YouBasics tools

Tools voor het
sociaal domein

Nee, YouBasics is geen IT bedrijf! Maar we weten wel hoe we het contractmanagement procesmatig moeten vormgeven. Speciaal voor het sociaal domein heeft YouBasics een toolbox ontwikkeld voor contractmanagers. Handige en vooral simpele tools die het werk van een contractmanager in het sociaal domein een stuk makkelijker maken. Met de verschillende tools heb je letterlijk "de basis op orde".

Onze Trainers

De trainers van YouBasics zijn  contractmanagement professionals met jarenlange ervaring in het sociaal domein. Door hun ervaring zijn zij in staat om zich goed te kunnen verplaatsen in de uitdagingen van de deelnemers en concrete voorbeelden te noemen uit de praktijk.

Our Features- Medica App X Webflow Template

Onze tools

YouBasicsCM

Een gebruiksvriendelijk contractmanagement systeem te gebruiken door zorgaanbieders en gemeenten waarbij alle zorgcontracten en onderliggende afspraken makkelijk te raadplegen zijn.

Bekijk de tool

DataBasicsCM

Een overzichtelijk dashboard voor contractmanagers met daarin de belangrijkste rapporten om jouw werk te kunnen doen. Beschikbaar voor zorgaanbieders en gemeenten.

Bekijk de tool

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!