Bianca Wolters

Bianca Wolters

Contractmanager

b.wolters@youbasics.nl

Phone Icon- Medica App X Webflow TemplateEmail Icon- Medica App X Webflow Templatelinkedin pagina

Over mij

De basis op orde is voor mij structuur, overzicht en inzicht. In het dagelijks leven geeft mij dat enorm veel rust. Het is een soort stevige fundering waar ik enorm blij van word en wat ik ook graag meeneem in mijn werk. Het zorgt ervoor dat ik kan ‘zijn’ in het hier en nu en het beste uit mezelf kan halen.

Na mijn vastgoed en facilitaire opleiding ben ik in een inkoopfunctie binnen een zorgorganisatie ‘gerold’. Al snel deed ik daar ook contractmanagementtaken bij. Ik merkte al snel dat dat onwijs belangrijk is, omdat je dan ook zicht hebt op of je daadwerkelijk krijgt wat je hebt afgesproken. Een contract is veel meer dan een stapeltje papier. Het is een verlengstuk van je bedrijfsvoering en in mijn ogen onwijs belangrijk. Zo is mijn interesse voor het vakgebied contractmanagement verder gegroeid.

Juist in organisaties waar we te maken hebben met gemeenschapsgeld is contractmanagement belangrijk, zodat het geld wordt besteed waarvoor het is bedoeld. Daar wil ik heel graag met mijn kennis en kunde een bijdrage aan leveren! Op naar de basis op orde binnen het Sociaal Domein!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!