YouBasics event

De basis op orde!

De basis op orde, het klinkt zo simpel. Toch is het een hele uitdaging binnen het contractmanagement in het sociaal domein. En dat het beter kan zijn we het volgens mij allemaal wel over eens. Maar hoe dan? Hoe krijgen we met elkaar deze basis op orde? Op 9 februari a.s.organiseert YouBasics een gratis event helemaal toegespitst op  dit thema.

Donderdag 9 februari 2023     
12:00-17:00 uur

YouBasics event

Algemene info

Bij YouBasics vinden we dat de volwassenheid van het contractmanagement in het sociaal domein nog flink moet groeien. Dat zit hem vooral in het niet op orde hebben van de basis. Daarom organiseren wij op donderdag 9 februari 2023 een contractmanagement event met het thema 'de basis op orde'. Met plenaire sprekers als Arjen van Berkum, Karin van Gelderen en Frank van Kuijck belichten we het thema met aansprekende presentaties. Daarnaast verzorgen Actief Zorg, de gemeente Tilburg, Andres Peña en Max Gijtenbeek inspirerende break-out sessies waarin dieper wordt ingegaan op specifieke onderwerpen.

Wij zorgen dat onze basis op orde is!

Praktische info

Arjen van Berkum

Senior Partner CM Partners

Arjan van Berkum is Senior Partner bij CM Partners. De partij achter de beproefde methode CATS CM®. Arjen spreekt regelmatig op universiteiten in binnen- en buitenland over de kracht van ecosystemen en hoe die werken. In zijn verhaal gaat hij in op de kracht van standaardisatie en hoe dit zijn uitwerking kan hebben op het sociaal domein.

Karin van Gelderen

Projectdirecteur
Ketenbureau i-Sociaal Domein

Als project directeur van het Ketenbureau i-Sociaal Domein houdt Karin zich bezig met het vereenvoudigen van het proces van inkoop en aanbesteden tot verantwoording en het terugdringen van de administratieve lasten. Een belangrijk thema hierbij is contractmanagement! In haar verhaal gaat Karin in op het beter besteden van geld en energie aan zorg door middel van standaardisatie in het sociaal domein.

Frank van Kuijck

Directeur bij Toetssteen B.V.

Frank van Kuijck is eigenaar en oprichter van Toetssteen BV. Hij is al jaren actief als adviseur voor de publieke sector. Hij fungeert als kritische sparringpartner voor toezichthouders en bestuurders, heeft diverse toezicht functies in het publieke domein en is verbonden aan de Universiteit van Tilburg. In zijn verhaal gaat Frank in op kwaliteitsonderzoeken en hoe deze kunnen bijdragen aan contractmanagement.

Programma

12:00 - 13:00     Lunch

13:00 - 13:45    Presentatie Arjen van Berkum (CM Partners)

De kracht van standaardisatie

13:45 - 14:30    Presentatie Karin van Gelderen (Ketenbureau)

Standaardisatie in het sociaal domein; meer geld en energie naar de daadwerkelijke zorg

14:30 - 14:45     Koffiepauze

14:45 - 15:30      Break-out sessie ronde 1

• Methodisch contractmanagement in het sociaal domein door Max Gijtenbeek
• Datagedreven contractmanagement in het sociaal domein door Andres Peña

15:30 - 16:15        Break-out sessie ronde 2

• Relatiemanagement als basis voor contractmanagement door Actief Zorg
• Grip op contractmanagement door Gemeente Tilburg

16:15 - 17:00        Presentatie Frank van Kuijck (Toetssteen B.V. en associate partner TransitiePartners)

Hoe kwaliteitsonderzoeken kunnen bijdragen aan contractmanagement (partnerships, vertrouwen) tussen gemeenten en zorgaanbieders

17:00                          Borrel

Dit evenement is interessant voor jou!

Werk jij als contractmanager, contractbeheerder, accountmanager of medewerkers zorgverkoop bij een gemeente, zorgaanbieder, inkoopregio, zorgverzekeraar of zorgkantoor? Dan is dit evenement  voor jou!

About Us- Medica App X Webflow Template

Meld je aan voor het event
'de basis op orde'

09.02.2023         12:00 - 17:00

Kosten: Gratis*

* Op basis van het aantal aanmeldingen worden de ruimtes gereserveerd. Daarom wordt er bij no-show zonder afmelding €50,00 in rekening gebracht. Uiterlijk  7 dagen voor aanvang van het evenement heeft men de mogelijkheid kosteloos af te melden.

Welke breakout sessie wil je bijwonen?

Breakout sessie ronde 1. Maak je keuze:

Breakout sessie ronde 2. Maak je keuze:

Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.