CM Trainingen

CM trainingen voor het
sociaal domein

Door de toenemende hoeveelheid contracten, de complexiteit en de enorme bedragen die in het sociaal domein om gaan, is het belang van goed contractmanagement de afgelopen jaren enorm toegenomen. Als kennishuis biedt YouBasics verschillende trainingen aan. Zo is YouBasics de CATS CM® trainer voor het sociaal domein, bieden wij eigen ontwikkelde trainingen aan en is er een mogelijkheid tot maatwerk trainingen gericht op contractmanagement.

Onze Trainers

De trainers van YouBasics zijn  contractmanagement professionals met jarenlange ervaring in het sociaal domein. Door hun ervaring zijn zij in staat om zich goed te kunnen verplaatsen in de uitdagingen van de deelnemers en concrete voorbeelden te noemen uit de praktijk.

Our Features- Medica App X Webflow Template

Onze Trainingen

CATS CM® Foundation sociaal domein

In deze twee-daagse training krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde methode CATS CM®. 

Bekijk deze training

Aanbesteden voor zorgaanbieders

In deze training van één dag nemen ervaren contractmanagers uit de zorgsector je mee in de wonderwereld van aanbestedingsprocedures in het sociaal domein. Zo wordt aanbesteden leuk!

Bekijk deze training

Contractmanagement gemeenten (de basis)

In deze training van één dag nemen ervaren contractmanagers uit de zorgsector je mee in de basis elementen van goed contractmanagement. Bedoeld voor CM'ers bij gemeenten!

Bekijk deze training

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!