CATS CM Foundation Sociaal Domein

In deze basistraining krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde methode CATS CM®. Na het volgen van de training kun je jouw kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen. 

Waarom de CATS CM Foundation Sociaal Domein Training:

We leren je de basis voor succesvol contractmanagement;
De training wordt gegeven door gecertificeerde CATS CM trainers die actief zijn binnen het sociaal domein;
Je kunt na de training de eerste stappen zetten om het managen van contractuitvoering binnen jouw organisatie efficiënt en effectief uit te voeren.

Voor wie?

Deze CATS CM® Foundation Sociaal Domein Training is geschikt voor contractmanagers, contractbeheerders, accountmanagers, managers en medewerkers zorgverkoop die op zoek zijn naar een duidelijke visie en aanpak om de grip op hun contracten te verhogen, voor mensen die zich op het vakgebied oriënteren of proceseigenaren die een goed beeld willen hebben van de do's - and - don'ts bij het implementeren van contractmanagement.

Door wie?

De CATS CM® Foundation Sociaal Domein Training wordt gegeven door gecertificeerde trainers die zelf ook als contractmanager actief zijn bij gemeenten en zorgaanbieders. Zij zijn daardoor perfect in staat om zich te verplaatsen in uitdagingen van deelnemers en concrete voorbeelden te benoemen uit de praktijk.

Programma

Tijdens CATS CM® Foundation komen de volgende onderwerpen aan bod:

- De belangrijkste definities binnen contractmanagement
- Waarom contractmanagement?
- Factoren voor succesvol contractmanagement
- De methode CATS CM®
- Pijler 1: De Overeengekomen Prestatie en Alle Overige Contractafspraken
- Pijler 2: De rollen
- Pijler 3: De 10 contractmanagement essentials
- Pijler 4: Het contractmanagementproces en de contractmanagementscenario's
- Implementatie en positionering van contractmanagement
- Oefenvragen CATS CM® Foundation-examen

Na deze training kan ik?

In twee dagen leer je de basis voor succesvol contractmanagement. Je hebt de overtuiging en kennis dat contracten inderdaad te managen zijn en met eenvoudige middelen en procedures bestuurbaar worden. Je kunt na de training de eerste stappen zetten om het managen van contracten in de uitvoerings- en afsluitingsfase binnen jouw organisatie succesvol, efficiënt en effectief uit te voeren.

Na deze training kun je de Contractmanagement CATS CM® Practitioner-training volgen, waarin je de methode CATS CM® leert toepassen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!