YB Academy

Dé kickstart als contractmanager voor het sociaal domein

Als gevolg van de groeiende omvang van contracten, de toenemende complexiteit en de enorme financiële belangen in het sociaal domein, is de waarde van effectief contractmanagement de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. YouBasics fungeert als een bron van kennis en biedt diverse interne trainingen aan. Als nieuwe contractmanager begin je met een solide basis, waardoor je samen met je collega's het verschil kunt maken.

Snel 'up and running'

Goed contractmanagement vraagt om goede contractmanagers. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat wij als kennishuis onze eigen mensen hierin opleiden en (blijven) trainen. Dit doen we vanuit onze eigen YouBasics Academy. Deze academy bestaat uit trainingen en cursussen die zich specifiek richten op de bijzonderheden binnen het sociale domein. Start je als contractmanager bij ons, dan maakt de academy onderdeel uit van je onboarding. Zo ben jij snel 'up and running'.

Onze trainingen

Contract
Management

Contract
Beheer

Tariefopbouw Zorg

Informatie voorziening

CATS CM Foundation

CATS CM Practitioner

Werkveld Gemeenten

Werkveld Zorgaanbieders

Werkveld Samenwerkingen

Het gebruik van data

Systematisch werken

Methodisch werken

Zorglandschap

Wetten & Financieringen

Berichtenverkeer

Aanbesteden

De ideale mix van theorie en praktijk!

Leren doe je toch het snelst als je bezig bent met de materie. Daarom geloven we bij YouBasics in het combineren van theorie met de praktijk. Terwijl je de verschillende trainingen van de Academy doorloopt ben je ook collega's aan het ondersteunen in opdrachten en projecten en wordt je vaak vrij snel al zelf op een opdracht gezet die bij jouw ervaring past.

Onze experts zijn jouw trainers!

De trainers van YouBasics zijn  ervaren professionals in het sociaal domein. Ze hebben diepgaand inzicht in de complexiteit van dit vakgebied en beschikken over jarenlange praktijkervaring. Door voortdurende bijscholing, het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen intern, zijn de trainers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. Ze weten deze kennis en inzichten effectief toe te passen binnen hun functie, met name bij contractmanagement.

Andres Peña Rivera

Christoph Marthaler

Max Gijtenbeek

Patricia Klijn

Benieuwd naar onze academy? Bekijk onze vacatures!