Aanbesteden voor zorgaanbieders

De aanbestedingsprocedures in het sociaal domein zijn complex. Dit snappen we bij YouBasics maar al te goed omdat we met onze contractmanagement opdrachten aan zowel de gemeentelijke- als aanbiederskant aan tafel zitten .  Deze kennis hebben we gecombineerd in een basistraining aanbesteden voor zorgaanbieders. In de training richten we ons op contractmanagers, accountmanagers, managers en medewerkers zorgverkoop die werkzaam zijn bij een zorginstelling. We nemen je in één dag mee in de wondere wereld van aanbestedingsprocedures in het sociaal domein.

Waarom kiezen voor deze training:

We leren je aanbestedingen beter te begrijpen;
Tips en trics voor het schrijven van een plan van aanpak;
De training wordt gegeven door contractmanagers met ervaring bij gemeenten, inkoopregio's en zorgaanbieders.

Voor wie?

Deze aanbesteden voor zorgaanbieders training is geschikt voor contractmanagers, contractbeheerders, accountmanagers, managers en medewerkers zorgverkoop die werkzaam zijn bij een zorgaanbieder.

Door wie?

De aanbesteden zorgaanbieders training wordt gegeven door Patricia Klijn. Patricia heeft voor verschillende zorgaanbieders, gemeenten en inkoopregio's gewerkt en is nog steeds actief als contractmanager. Zij kent daardoor beide uitgangsposities en is daardoor als geen ander in staat om de complexe aanbestedingsdocumenten te doorgronden.

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

- De gemeentelijke organisatie
- Het aanbestedingsproces
- Doorgronden van een aanbesteding
- Schrijven van een plan van aanpak
- Beoordelings inschrijving door gemeenten/ inkooporganisaties

Na deze training kan ik?

De training geeft inzicht in het hoe en wat van aanbesteden waardoor je beter in staat bent aanbestedingen/inkooptrajecten te begrijpen en in te schatten of de aanbesteding van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie. De eventuele risico’s en verplichtingen vanuit inkoopcontracten, zowel op het gebied van kwaliteit als financieel, zullen voor jou sneller zichtbaar zijn Daarnaast krijg je tips en trics mee voor het schrijven van een plan van aanpak, wat bij veel inkoopprocedures een vereiste is om de aanbesteding binnen te halen.

Saai…? Helemaal niet! We gaan ook daadwerkelijk aan de slag en met een dosis humor geven we kleur aan de taaie stof die aanbestedingsprocedures kenmerkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!